Briose cu cocos

de Ana_O in Prajituri, 30 Ian 2013 | 2716 vizualizari

 

O sa intelegeti de ce vrut-eu ele :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 cana cu zahar
  • 3/4 cana faina alba
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 plic praf de copt
  • 30 g stafide
  • praf de scortisoara
  • 1/2 ciocolata cu lapte
  • unt si lapte pt sos de ciocolata
  • cocos
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos:

Se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si zaharul alb si se amesteca in continuare. Se adauga, amestecand usor, faina, uleiul, praful de copt si stafidele. La urma se presara praf de sortisoara, dupa gust.

Turnati in forme pana la jumatate si introduceti in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, 20-30 minute.

Topiti ciocolata in putin unt si lapte. Ungeti prajiturelele cu ciocolata si presarati cu mult cocos.

Distractie placuta!

TIPS-URI

1

Nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii. Eu asta am gresit si ciupercutele mele au ramas fara picioruse. De aici vrut-au ele, dar nu putui eu! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor