Briose cu ciocolata amara

de sasha in Prajituri, 26 Feb 2013 | 3555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g faina
  • 250g zahar
  • 100g margarina sau unt nesarat
  • 1 esenta rom
  • 1 praf sare
  • 1 ciocolata amara fara lapte numai din cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata amara:

Se freaca zaharul cu margarina/untul pana devine spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste amestecul din zahar cu unt, se adauga praful de sare , ouale si esenta de rom si se amesteca cu mixerul pana devine cremoasa.

Se adauga si ciocolata amaruie razuita si se amesteca cu o paleta. Ungem formele cu putin ulei si se toarna compozitie pana la jumatatea formei. Pe deasupra mai presaram cu ciocolata. Se lasa la cuptor pentru 25 min la temperatura de 140 grade. Nu preincalziti cuptorul, cand ati terminat cu briosele ,le punem intr-o tava ,apoi dam la 180 grade pentru 2 min , dupa care la la 140 grade si le lasam la copt pana trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata amara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu pudra de roscove