Briose cu ciocolata amara

de sasha in Prajituri, 26 Feb 2013 | 3852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g faina
  • 250g zahar
  • 100g margarina sau unt nesarat
  • 1 esenta rom
  • 1 praf sare
  • 1 ciocolata amara fara lapte numai din cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata amara:

Se freaca zaharul cu margarina/untul pana devine spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste amestecul din zahar cu unt, se adauga praful de sare , ouale si esenta de rom si se amesteca cu mixerul pana devine cremoasa.

Se adauga si ciocolata amaruie razuita si se amesteca cu o paleta. Ungem formele cu putin ulei si se toarna compozitie pana la jumatatea formei. Pe deasupra mai presaram cu ciocolata. Se lasa la cuptor pentru 25 min la temperatura de 140 grade. Nu preincalziti cuptorul, cand ati terminat cu briosele ,le punem intr-o tava ,apoi dam la 180 grade pentru 2 min , dupa care la la 140 grade si le lasam la copt pana trec testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata amara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]