Briose cu ciocolata

de e_Delicios100 in Dulciuri, 17 Feb 2016 | 3528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 100ml ulei
  • 6 linguri faina alba
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

1. In bolul unui mixer se bat albusurile spuma cu un pic de sare.

2. Intr-un alt vas se mesteca faina cu praful de de copt.

3. Peste cacao se toarna 1-2 linurite de ulei si se mesteca pina se obtine o pasta.

4. Galbenusurile cu zaharul le mixam, pe parcurs adaugam uleiul ramas putin cite putin continuind mixarea pina se obtine o pasta mai densa.

5. Galbenusurile mixate le adaugam  peste ablusurile spuma si incorporam cu o spatula incet de tot prin miscari circulare ca sa nu stricam spuma, adaugam cacaua apoi faina trebuta prin sita.

6. Cu ajutorul unei linguri puneti aluatul in forme si bagati in cuptorul preincalzit la 180 grade in timp mediu de 30-40 min in dependenta de cuptor.

NOTA:  Puteti sa decorati cu ciocolata topita si migdale sau sa puneti in fiecare briosa cite o bucata de ciocolata inaite de a o baga in cuptor. Apropo, cacaua este optionala, puteti face si briose aurii daca o excludeti sau nu va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata