- 2.5 cani faina alba
 
    - 1 cana zahar pudra
 
    - 0.5 cani ulei
 
    - 0.5 cani lapte
 
    - cateva picaturi de esenta
 
    - cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
 
    - 1 ou
 
    - 1 plic praf de copt
 
    - hartii pentru briose.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 8
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:
						
    - Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
 
    - Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
 
    - Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
 
    - Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
 
    - Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
 
    - Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
 
    - Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
 
    - Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
 
    - Le lasam sa se raceasca si le servim.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.