Briose cu ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 15 Oct 2015 | 3254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2.5 cani faina alba
  • 1 cana zahar pudra
  • 0.5 cani ulei
  • 0.5 cani lapte
  • cateva picaturi de esenta
  • cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

  1. Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
  2. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
  3. Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
  4. Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
  5. Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
  6. Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
  7. Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
  8. Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
  9. Le lasam sa se raceasca si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata, festive