Briose cu budinca si capsuni

de Rocsi in Prajituri, 4 Noi 2010 | 5840 vizualizari

 

Sunt iam iam iam....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari(sau 4 mai mici)
  • 200 ml lapte
  • 12 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura cacao
  • faina( intre 18-20 linguri pe acolo,mie 18 mi-au intrat)
  • 1 praf de copt
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 450 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 punga jeleuri de capsuni(de la silvana am avut eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu budinca si capsuni:

Intai de toate preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce o luam de pe foc,o lasam sa se racoreasca bine.

invartim din cand in cand in ea sa nu prinda pojghita deasupra.

Ouale(de la temperatura camerei)le batem spuma cu zaharul,pe care il punem treptat. Ciocolata o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o punem peste ouale batute,apoi punem laptele si uleiul si mixam iar. Turnam si esenta de vanilie. Praful de copt il amestecam cu faina si incepem sa adaugam faina treptat si o incorporam bine. La urma adaugam cacaoa.

Ungem tava de briose cu unt(eu am pus hartiute in tava). Punem o lingura de compozitie,apoi o lingurita plina de budinca,apoi bucatele de jeleu capsuni si iar o lingura de compozitie. Tot asa procedam cu toate. Dam tava in cuptorul incins . Le lasam la copt 25-30 minute.

Cand sunt gata le scoatem (facem testul cu scobitoare),le lasam sa se raceasca apoi servim.

apoi papati,papati si iar papati!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu budinca si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de unt şi bezea elveţiană