Briose bicolore

de MotanLaOale in Prajituri, 7 Oct 2012 | 7584 vizualizari

 

Reteta luata de la LALY. Am facut doar jumatate din cantitate sa vad daca place mofturosului. Au iesit 12 briose din jumatate cantitate si au disparut in 3 ore. Foarte bune asa ca va trebui sa mai fac!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200ml ulei
  • 300ml iaurt
  • 400g faina
  • 200g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 2 zahar vanilat
  • 1 lamaie
  • stafide
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose bicolore:

Se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste.

Se adauga uleiul putin cate putin.

Se adauga iaurtul si sucul de lamaie.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si praful de sare.

Se amesteca bine si se imparte in doua castroane.

Intr-o parte se pune zaharul vanilat si coaja de lamaie.

In cealalta se pune cacaoa si stafide si se amesteca bine.

Se pun in forme de briose tapetate cu hartie simultan din cele doua compozitii.

Se da la cuptorul praancalzit la foc mediu 30-35 minute.

Cand sunt gata se lasa sa se raceasca se scot din forme si se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose bicolore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

08.10.2012, 15:15

A trebuit sa ma descurc si cu desertul

Angelina_Elena 1

08.10.2012, 23:18

imi place culoarea mov a formelor de brioase...dar bineteles ca si briosele ma incanta, ti-au iesit minunate!

MotanLaOale 1

09.10.2012, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chocolate moelleux