Brioșe cu căpșuni

de LC in Prajituri, 27 Apr 2012 | 3413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • căpșuni
  • 400 ml iaurt
  • 400 g zahăr
  • 600 g făină
  • 4 ouă
  • două pliculeșe praf de copt
  • un praf de sare
  • esență
  • zahăr vanilat
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe cu căpșuni:

Am amestecat ouăle împreună cu zahărul, iaurtul, esența și zahărul vanilat până ce s-a topit zahărul. Făina și praful de copt le-am amestecat și le-am adăugat în compoziția lichidă a brioșelor amestecând bine bine. Turnăm aluatul în formele de brioșe unse și tapetate cu făină ( nu umplem formele, ci turnăm aluat doar până la jumătate deoarece acestea vor crește).  

Căpșunile le-am tăiat bucățele și le-am tăvălit prin puțină făina pentru a nu își lăsa foarte multă zeamă și le-am pus în interiorul brioșei presându-le ușor cu degetele (căpșunile le putem lăsa și întregi, am folosit și tăiate și întregi). Le-am introdus la cuptor timp de 40-45 de minute, dar cel mai sigur testam cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe cu căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede