Brinza telemea facuta in casa

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 30580 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:28

Poliana 1

23.09.2012, 22:43

Asta e cea mai buna!!

Sim0na 1

24.09.2012, 22:52

Mmm.. ce branzica delicioasa ai facut!! Daca vei gasi un lapte mai gras, v-a iesi o cantitate mai mare de branza!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:54

foarte buna

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:54

mady90 1

02.07.2013, 11:15

eu as dori sa stiu cum pot face branza degresata acasa. deoarece pe piata nu gasesti, tot tzepe am luat de la tzarani!

sebirizescu 1

02.07.2013, 14:50

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:19

CarmenL 1

17.02.2015, 13:42

.

CarmenL 1

17.02.2015, 13:43

Buna ziua,

laptele trebuie fiert inainte de a face branza?
Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Buzunare cu brinza feta si mozzarella