Branzoici

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 24 Oct 2014 | 11078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 2 galbenusuri
  • 2 lg de zahar
  • 250 ml lapte cald
  • 2 lg de ulei
  • 1 praf de sare
  • Ptr. umplutura:
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 lg de zahar pudra
  • 2 lg de gris
  • o esenta de rom
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Intr-un castron punem 2 lg de faina, praful de sare, zaharul, drojdia si laptele cald. Le amestecam si le lasam putin deoparte. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam in mijloc galbenusurile, uleiul si le amestecam cu faina. Turnam si laptele si incepem sa framantam. Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios si pufos. Il lasam 30 minute la crescut.

Umplutura o pregatim amestecand toate ingredientele. Incalzim cuptorul si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Intindem aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si taiem patrate in mijlocul caruia adaugam o lingura de compozitie. Strangem colturile si le rasucim. Asezam in tava fiecare bucata cu colturile in jos. Ungem cu un ou batut fiecare branzoaica. Introducem la cuptor pana se rumenesc. Cand sunt gata pudram cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]