Branzoaice

de ionela2682 in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 7681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 700 grame faina alba
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 bucati oua
  • 1 pachet drojdie
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 2-3 bucati oua
  • 100 grame zahar
  • 1 bucata esenta de vanilie
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • 100 grame stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Se face un aluat din lapte oua drojdie si faina, putin mai moale la inceput, si-l lasam sa creasca in loc caldut dupa care adaugam restul de faina pt a obtine un aluat potrivit.

Se portioneaza, se umplu cu branza amestecata cu ou si celelalte mirodenii se inchid,
si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu gem