Branza de vaci cu iaurt si verdeturi

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2011 | 5111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g branza vaci
  • 125 g iaurt
  • cateva fire de marar si patrunjel
  • optional: sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaci cu iaurt si verdeturi:

Tocam verdeturile marunt. Punem ingredientele impreuna intr-un bol si amestecam. Pentru copiii sub un an nu adaugam sare.

Servim imediat, dar putem sa pastram branzica cateva ore la rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu iaurt si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua panirat