Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2024 | 584 vizualizari

 

 
Dacă vrei să impresionezi pe cei dragi sau musafirii de sărbători, pregătește acest aperitiv gustos și ușor de făcut. Nu numai că va fi apreciat pentru gustul bun datorat acestor arome, dar va cuceri și prin aspect.
Pentru acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect, ai nevoie de câteva ingrediente: aluat de pizza, cașcaval, usturoi, unt și pătrunjel.      

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect
  • 400 g aluat de pizza (găsești rețeta aici)
  • ~100 g cașcaval (mozzarella)
  • 1 ou pentru uns
  • Pentru finisat:
  • 50 g unt
  • 4 căței usturoi
  • pătrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect:

Cum se prepara acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

Prepară aluatul de pizza după rețeta de aici.

Tapetează cu hârtie de copt o tavă.

Taie cașcavalul în bucățele.

Modelează aluatul sub formă de rulou și împarte-l în 21-23 de părți egale. Ia fiecare porție de aluat, pune în mijloc un cub de cășcaval și modelează în formă de bilă. Procedează la fel cu celelalte bile și așază-le în tavă de copt, începând de jos în sus, astfel încât să capete formă unui brăduț. Ultima parte de aluat trebuie decupată sub formă de stea.

Unge brăduțul obținut cu ou bătut.

Coace aluatul în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, pentru 15 minute sau până se rumenește frumos.

Între timp, topește untul. Într-un bol mic, amestecă usturoiul presat mărunt cu pătrunjel verde tocat mărunt, apoi toarnă untul topit și amestecă. După ce s-a copt brăduțul, scoate tava din cuptor și unge-l, așa fierbinte, cu untul aromatizat.

Servește-l că aperitiv pe masa de sărbători, este grozav și ușor de făcut.    

Cu aluatul de bază poți pregăti rețeta de Pizza cu șuncă și dovlecei sau varianta de Pizza cu cașcaval.

Îți recomandăm și rețeta de Sos de roșii pentru pizza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Waffe cu cascaval si ardei copt