Bors de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 4125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 3 patrunjei
  • 2 cepe galbene
  • 2 fire de ceapa verde
  • ardei macerat
  • 3 spinari de pui
  • 1 l bors de casa
  • 200 ml smantana 20% grasime
  • 1 ou
  • 100 gr orez
  • 2 cartofi
  • tarhon proaspat
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

  1. Curatam si spalam bine legumele.
  2. Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului.
  3. Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume.
  4. Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l.
  5. Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute.
  6. Adaugam orezul, cartoful taiat cubulete si borsul. Gustam din nou si mai adaugam sare si piper dupa caz.
  7. Mai lasam la fiert aproximativ 15-20 minute.
  8. Lasam sa se raceasca si cand s-a mai domolit dregem cu ou batut si smantana, dupa care adaugam tarhonul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]