Bors de pui

de deyutzky in Ciorbe, 13 Sep 2011 | 5319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • conopida
  • sare
  • delikat
  • bors
  • fidea
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Carnea de pui o punem la fiert, legumele le taiem cubulete iar conopida buchetele mici.

Cand carnea fierbe si spuma se ridica la suprafata, inlaturam spuma si adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna cu carnea.

Dupa ce legumele si carnea sunt fierte adaugam borsul in functie de cat de acru dorim...punem sare, delikat si o mana de fidea.

Mai lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic dupa care inchidem si punem mararul si patrunjelul.

Pofta bunaaa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:26

bun

deyutzky 1

13.09.2011, 16:54

multumesc lau, alinutzika, antici_gabytza

adry88 1

13.09.2011, 21:20

vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt