Bors de peste

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Apr 2013 | 31492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap approx 50 cm
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • zarzavat ( eu am folosit 1 l zarzavat de casa )
  • putin ulei
  • delikat
  • 2 lg orez
  • bors
  • leustean
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul , calindu-le pentru cateva secunde.

Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala.

Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ).

Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, stingem focul si presaram leusteanul tocat.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste - 2