Bors de pasare

de iry-gabriela in Ciorbe, 8 Feb 2012 | 5392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mititel,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • un ardei gras verde,
  • marar ,
  • patrunjel si leustean uscat,
  • 2 linguri bulion,
  • un plic bors magic,
  • un cuib mic de fidea,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete.   

Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat bulionul, marar si patrunjel uscat. Dupa 10 minute am adaugat leusteanul uscat, fideaua si plicul de bors magic, care le-am lasat sa fiarba 5 minute.   

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.  

Pofta buna la bors de pasare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (20)

madi_marin 1

09.02.2012, 19:47

cu mamaliga n-am mancat ciorba pana acum, dar cred ca e bun....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:17

Foarte bun,imi place vreau si eu

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:20

madi ,incearca borsul cald si mamaliga rece....super mananci si nu te mai opresti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din carne de porc