Bors de pangasius

de ony in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 8374 vizualizari

 

astazi am vazut reteta si am zis s-o prestez!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 file mare pangasius
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 mana orez
  • 2 linguri bors magic cu smantana
  • 1 legatura verdeata
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pangasius:

se caleste ceapa in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si morcovul razuit,ardeiul si pastarnacul tocat; se completeaza oala cu apa si se lasa la fiert;

 cand legumele sunt aproape gata se adauga mana de orez,apoi dupa 10 minute sucul de rosii;se sareaza; bucatile de peste se adauga spre sfarsitul prepararii; punem borsul;oprim focul si apoi adaugam verdeata proaspat tocata. pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate face cu bors din tarate si acra dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pangasius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]