Bors de legume cu zdrente de ou

de RuxyRux in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 8494 vizualizari

 

Un bors vegetarian tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Zarzavat:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel mare
  • un pastarnac mare
  • 3 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • o legatura leustean  
  • o mana frunze de telina  
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 3 oua batute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu zdrente de ou:

Se toarna uleiul in oala in care facem borsul,  putina apa, apoi se adauga legumele tocate pe rand si se soteaza putin( in jur de 5 minute), se pune apa si se lasa sa fiarba. Se adauga si orezul.

Cand toate ingredientele au fiert, dregem  cu un ou batut  si putin bors, potrivim de sare si facem zdrentele turnand in ploaie cele doua oua batute... Adaugam si mararul, leusteanul, telina si patrunjelul toate tocate marunt.  Stingem focul si lasam putin acoperit. E foarte foarte bun si-l putem servi dupa dorinta cu iaurt sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, cu loboda si leustean