Bors de dovlecei cu iaurt

de madi_marin in Ciorbe, 27 Feb 2010 | 5565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 ceasca de orez
  • cuburi concentrate de legume
  • 1 l bors
  • 400 g iaurt
  • verdeata proaspata
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei cu iaurt:

Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga dovleceii taiati cubulate. Dupa inca 10 minute se pune borsul oparit inainte, cuburile concentrate si iaurtul amestecat cu zeama fierbinte din ciorba ca sa nu se taie. Se mai dau cateva clocote la foc mic, se da oala deoparte si se adauga verdeata proaspata tocata marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

28.02.2010, 11:06

sa incerci, ca e foarte buna....

DIANA B 1

09.08.2011, 11:24

Ce culori minunate stii sa dai tu mancarurile ... doar bucatele se mananca intai cu ochii

madi_marin 1

09.08.2011, 16:05

Onesta.....multumesc..... asa e....ai mare dreptate....

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu paste si tacamuri de pui