Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 2686 vizualizari

 

O simpla combinatie de nuca de cocos, zahar si albus de ou.
Foarte simplu de facut, vi le recomand cu caldura.

 

INGREDIENTE

pentru 18 bomboane:

  • 125 g nuca de cocos
  • 80 g de zahăr
  • 1 ou întreg
  • 1 gălbenuș de ou
  • 80 g de ciocolata neagra
  • extract de vanilie lichid
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata:

Se amesteca nuca de cocos , zahărul , vanilia și ouăle.

Rezervati o jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul la 180 °.

Umplem formele in silicon cu compozitia cu cocos si dam la cuptor timp de 15 minute.

Se scot din cuptor , se demuleaza si se pun la racit pe un grill.

Spalam forma in silicon  si o uscam bine.

Punem ciocolata la topit la microunde sau la bain-marie.

In fiecare forma punem un pic de ciocolata si deasupra prajiturile.

 

Ornam cu ciocolata ramasa si dam la rece pentru cel putin 1 ora.

Scoatem din forma si servim.

Le putem pastra intr-o cutie metalica.

Bun Rocher !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

29.06.2016, 23:23

Minunatie!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:52

miki_a 1

30.06.2016, 17:26

Ce minunatii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase