Bomboane Rocher

de Sim0na in Prajituri, 14 Ian 2013 | 3285 vizualizari

 

Sau, ca sa nu se mai creeze discutii... UN FEL DE bomboane Rocher! Dar la fel de delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 100 g migdale tocate
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura zahar pudra
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 50 g ciocolata cu lapte
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rocher:

Cuptorul se incalzeste la 180 grade.

Intr-o vas am pus 3 linguri zahar si 2 linguri apa si am lasat la foc mic pana zaharul s-a topit si siropul s-a legat. Siropul l-am pus peste migdalele tocate si am amestecat.

Ajutandu-ma de doua lingurite am format gramajoare de migdale, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie. Gramajoarele le-am pudrat cu zahar si am dat tava la cuptor pentru 5 minute.

Ciocolata am rupt-o bucati si am  topit-o la microunde. Cand migdalele s-au copt am luat fiecare gramajoara si am „tavalit-o” prin ciocolata. Cu o furculita am pus bomboanele pe o farfurie in care am pus hartie de copt. Am dat bomboanele la frigider pentru cateva minute, apoi le-am mancat cu mare pofta!

Simplu si absolut delicios!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Sim0na 1

15.01.2013, 19:47

Toamna, arunc, arunc!
Daciana, cu siguranta!! eu sunt mare fac Rocher, iar cu acestea mi-am facut pofta!!

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:13

mmm ce bune sunt

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 09:19

Super reteta! Notata si aceasta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata cu lapte si menta