Bomboane Raffaello

de Patricia Iordache in Prajituri, 9 Mar 2013 | 14952 vizualizari

 

Sotul meu adora nuca de cocos, eu sunt innebunita dupa alunele de padure iar micutul Rares adora sa pape ceva dulce facut de mama lui. Iata trei motiveserioase pentru a ma apuca sa pregatesc aceste bomboane. Draga Teo, multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • - 75 gr zahar pudra vanilat
  • - 100 gr lapte praf
  • - 125 gr unt
  • - 100 gr nuca de cocos (eu am pus doar 90 gr)
  • - 1 foaie mare de napolitana (eu am folosit de la firma Pion - altele nu am gasit)
  • - 50 gr alune de padure intregi (eu am folosit aproximativ 30 gr)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Mixam untul lasat la temperatura camerei, cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si foaia de napolitana sfaramitata foarte bine.

Obtinem o pasta pe care o tinem la frigider cam 30 minute, dupa aceea, din aceasta pasta, formam bilute si punem in centrul lor cate o aluna de padure. Le dam prin nuca de cocos si le mancam ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Lamaita