Bomboane Raffaello 1

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 15 Mai 2015 | 10303 vizualizari

 

Bomboanele Raffaello de casa sunt foarte usor de pregatit si foarte aspectuoase de decor la sarbatori sau de facut cadou.
Aceasta reteta este cu lapte praf.
Le-am pregatit la sarbatorile de iarna , dar nu am reusit sa le postez pana acum; problema este cu pozele care trebuie micsorate pentru a putea posta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 100 + 100 g nuca de cocos
  • 250 g lapte praf
  • 150 g alune de padure
  • 2 plicuri de zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello 1:

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .

Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]