Bomboane cu cacao si rom

de gaby_duceag in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 9863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de pandispan cu cacao(din 3-4 oua)
  • 3 linguri lapte praf
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri gem capsuni (sau altfel)
  • o lingurita esenta rom
  • 50 gr unt
  • in plus - nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cacao si rom:


Am facut zilele trecute, Arctic Roll.
Prima foaie de pandispan pe care am facut-o, desi calda s-a rulat perfect, atunci cand am desfacut-o s-o rulez pe inghetata, se rupea. Probabil am copt-o prea mult.
Asa ca am facut o alta, dar prima nu am aruncat-o.
Cu ingredientele adaugate pe langa, am facut aceste bomboane care sunt DELICIOASE. Asa de aromate si fine!

Am pus intr-un bol foaia, pe care am rupt-o bucati.
Am adaugat restul ingredientelor si , cu mana, am framantat bine amestecul.
Am format bilute pe care le-am tavalit prin nuca de cocos.

nota. daca amestecul e prea moale mai adaugati lapte praf sau nuca de cocos, daca e prea tare puneti cateva linguri de lapte rece; doar daca e cazul, mie mi-a iesit perfect compozitia.
Puteti pune in mijloc stafide sau alune.

Am dat bomboanele la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu cacao si rom" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

09.07.2011, 23:08

bine arata

nadina73 1

17.07.2011, 21:03

LA ASTEA NU MAI STIGAT CUM DE NU LE-MA VAZUT?

Bya Ralu 1

18.12.2015, 23:48

ce imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu ciocolata si rom