Boeuf Stroganoff

de Sim0na in Vita, 7 Feb 2012 | 7588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne manzat
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 200 g ciuperci
  • 1 linguriţa muştar
  • 2 linguriţe pastă roşii
  • 300 g smântână grasă
  • 1 castravete murat
  • sare, piper
  • 3 caţei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boeuf Stroganoff:

Am pus untul să se topească, fără a-l lăsa să se ardă.

Am adăugat bucătile de carne tăiate fâşii şi le-am lăsat să se călească 5 minute.

Când carnea şi-a schimbat culoarea, am adăugat ceapa tăiată julien şi un pic de sare. Am amestecat bine şi am lăsat câteva minute să se căleasca ceapa.

Am adăugat ciupercutele tăiate în 2 sau în 4 şi am lăsat 5 minute.

Am pus apoi smântâna şi piperul, şi am amestecat bine. La primul clocot am adăugat pasta de roşii şi muştarul şi am lăsat să fiarba la foc mic cca 15 minute. Când a început să se lege sosul, am pus castravetele tăiat feliuţe, apoi căţeii de usturoi pisaţi. Am mai lăsat cca 5-10 minute, apoi am servit lângă o mămăliguţă fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Boeuf Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

08.02.2012, 14:21

Sim0na 1

08.02.2012, 19:58

Multumesc tuturor ptr aprecieri! Va pup pe toate

MIUTA 1

10.02.2012, 11:37

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]