Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 13054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • Umplutura:
  • 100 gr cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 250 gr pastrama de curcan
  • patrunjel
  • condimente
  • Altele:
  • 1 ou
  • mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci:

Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza.
Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde mai mari. Se pune in mijloc umplutura si se impacheteaza, ridicand si presand marginile. Se ung boccelutele cu ou si se presara cu mac.
Se coc aproximativ 25-30 de minute, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

yammy 1

20.05.2009, 15:37

yammy

sandytza 1

18.06.2009, 10:25

Ce bine arata asta vreau sa o fac ca pe mine ma incanta retetele astea

rivka 1

07.09.2009, 20:24

foarte fain! cred ca se pot umple si cu altceva ! am sa incerc si eu sale fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copţi umpluţi