Blue cheese dip

de lira in Sosuri, 11 Iul 2010 | 29852 vizualizari

 

Am primit laude si felicitari de fiecare data cand l-am facut ... deci e comestibil, asa de comestibil ca nu te mai opresti o data ce ai gustat.

 

INGREDIENTE

  • 100 g smantana
  • 100 g maioneza
  • 100 g blue cheese
  • un catel de usturoi
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blue cheese dip:

Usturoiul se piseaza, patrunjelul se taie si se adauga intr-un bol alaturi de branza cu mucegai sfaramata.

Se condimenteaza cu piper si se adauga smantana. Eu am amestecat cu mixerul, dar data viitoare o sa folosesc blenderul pentru a sfarama mai bine branza.

Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se adauga maioneza si se amesteca cu o lingura. Daca amestecati cu mixerul riscati sa se taie compozitia.

Eu am servit acest dip cu tortilla chips. Merge foarte bine si cu cartofi copti sau cu bastonase taiate din legume. Ramane la imaginatia voastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blue cheese dip" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini