Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata

de dakris in Dulciuri, 17 Apr 2012 | 4729 vizualizari

 

Pentru ca aveam o multime de oua de ciocolata prin frigider, am maruntit o parte din ele cu un cutit si am facut acesti biscuiti minunati care copiilor le plac foarte mult. Sunt dulci, aromati si crocanti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g zahar tos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 250 g faina
  • 100g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata:

 

Untul se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam  oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina si praful de copt apoi fulgii de ciocoalata.

Aluatul astfel format se intinde cu facaletul pe o hartie de copt si se taie in diverse forme.

Se aseaza formele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu 2-3 cm intre ele. Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu 15 min (pana se rumenesc un pic marginile). Se lasa la racit pe suprafata plana (platou sau chiar pe hartia de copt asezata pe planseta).

Se pastreaza in cutii inchise etans.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti vanilati cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Laly 1

18.04.2012, 12:09

Ce bunatate

Sim0na 1

18.04.2012, 14:49

dakris 1

18.04.2012, 19:30

va multumesc pt aprecieri! Cu adevarat buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]