Sunt buni de mancat alaturi de o cana de lapte cald.
M-am indragostit pe loc de acesti biscuiti cand am citit reteta lor pe un blog.
Frecam untul spuma impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic se bate oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste unt si inglobam faina.
Impartim coca obtinuta in doua parti egale. In una amestecam esenta de vanilie, in cealalta amestecam esenta de rom si cacao.
Pe planseta unsa cu putin ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale...una neagra si una alba. Apoi la suprapunem si le rulam.
Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 minute.
Apoi taiem rulada in 'felii" de aproximativ 1 centimetru grosime.
Pulverizam ulei pe tava si apoi o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii.
Atentie...nu lipiti biscuitii unul de altu pentru ca ei mai cresc la copt si lipesc intre ei.
Biscuitii spiralati se cop 10-12 min la foc potrivit in cuptorul preincalzit.