Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti

de Lily_Musat in Prajituri, 19 Apr 2011 | 5944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g ulei de palmier (unt),
  • 100 g zahar pudra,
  • 1 ou,
  • zahar vanilat,
  • coaja rasa de lamaie ,
  • 1 esenta lamaie,
  • un praf sare.
  • Ingrediente pentru glazura colorata:
  • 200 g zahar pudra,
  • 1 albus ou,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • colorant alimentar,
  • ciocolata amaruie topita in bain marie pentru biscuitii ornati cu ciocolata.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti:

Amestecati toate ingredientele cu o lingura, apoi cu mana pana se incorporeaza toate.

Apoi, aluatul il inveliti in folie si il dati 30 minute la frigider.

Intindeti o foaie de cca. 0.50 mm si taiati cu ce forme aveti.Eu am avut de iepuras, miel si floricica.

Puneti biscuitii intr-o tava teflonata si ii bagati la cuptor, la 175 grade pe gratarul din miljoc, pentru cca 15 minute.

 Sunt gustosi, fragezi si dragalasi...

Ornati biscuitii cu bezeaua facuta din ingredientele de mai sus.

Pofta buna, daca va indurati sa ii mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti iepurasi, mielusei si floricele de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kourabiethes - fursecuri traditionale grecesti