Biscuiti Espresso cu Nuci

de Angelina_Elena in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 6161 vizualizari

 

By Alina26!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina 000
  • 125 g margarina rama
  • 140 g zahar tos
  • 50 g nuca macinata
  • 35 g cacao
  • 1 ou
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Espresso cu Nuci:

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita.

In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine.

Adaugam apoi oul si omogenizam.

Adaugam amestecul de faina cu cacao, ness si praf de copt, nuca macinata si omogenizam (eu am amestecat cat am putut cu mixerul apoi am amestecat cu o lingura de lemn).

Incalzim cuptorul la foc mediu si tapetam o tava cu hartie de copt.

Facem bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava si le apasam usor cu o furculita.

Dam biscuitii la cuptor pentru 15 minute.

Ii lasam sa se raceasca in tava, apoi ii depozitam intr-o casera cu capac.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 32 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Espresso cu Nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]