Când vrei ceva bun și de post, încearcă rețeta noastră de biscuiți cu nucă. Sunt fragezi și crocanți, foarte gustoși și se prepară foarte ușor.
Pentru acești Biscuiți de post cu nucă - Fragezi și gustoși, sunt necesare următoarele ingrediente: făină, margarină, zahăr, nucă, amidon.
Cum se prepara acesti Biscuiți de post cu nucă - Fragezi și gustoși:
Într-un bol mare, pune făina, un praf de sare și adaugă margarina moale, tăiată cubulețe. Adaugă praful de copt amestecat cu amidonul, apoi zahărul, nuca măcinată și esența de vanilie. Amestecă ușor toate ingredientele din bol, apoi scoate aluatul pe un blat de lucru și frământă-l până devine omogen. Pune-l în folie alimentară, la frigider, pentru 20 de minute.
Scoate aluatul și împarte-l în două porții. Modelează fiecare porție sub formă de sul, apoi taie felii subțiri. Rulează fiecare sub formă de potcoavă sau cum îți dorești și așază-i în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt.
Coace biscuiții în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor pe margini.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă biscuiții puțin la temperat, apoi pudrează-i cu zahăr.
Sunt delicioși și ușor de preparat, perfecți pentru zilele de post și nu numai.
Încearcă și rețeta de Nasturasi fragezi cu ciocolată sau rețeta de Corabioare cu untură, delicioase și fragede.
Îți recomandăm și rețeta de Fursecuri arici.