Am amestecat toate ingredientele solide: faina, praf de copt, scortisoara, ghimbir, cacao. Ciocolata am taiat-o cu un cutit in bucati micute.
Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul, apoi am adaugat oul, iar faina a pus-o in ploaie. La inceput m-am folosit de o lingura de lemn, apoi am framantat usor cu mana. La final am pus si ciocolata tocata, amestecand usor.
Aluatul l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider pentru cca 1 ora.
Dupa perioada de odihna, aluatul l-am scos din frigider, am rupt bucati din el si am format bilute cat o perisoara, pe care le-am aplatizat cu mana.
Le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt, neunsa, si le-am dat la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde.
Sa va mai spun ca o mare parte dintre ei a disparut imediat cum am scos tava din cuptor?!
Foarte buni au fost!! Mie personal mi-au placut mai mult calzi... dar este doar o parare personala :) Va invit la biscuiti!!