Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare

de deyutzky in Dulciuri, 21 Noi 2015 | 9189 vizualizari

 

Laurici e vinovata pentru reteta asta :P la ea i-am vazut! :)) :D Multumesc, Laurici drag si scump! :-* Sunt foarte fooooarte buuuni, se fac si foarte usor si se pastreaza fragezi si 3 zile...si cred ca si mai mult, in caz ca faceti o cantitate mai mare.
Eu ador biscuitii, fursecurile si orice prajiturele care merg pefect la micul dejun, alaturi de o cana cu ceai, lapte sau cafea.
Va recomand reteta cu mare drag!

 

INGREDIENTE

  • Pentru 30 biscuiti:
  • 200 g unt
  • 6 linguri zahar brun
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 300 g fulgi de ovaz
  • 100 g merisoare
  • 100 g faina integrala
  • 1 plic praf de copt
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare:

Topim untul peste care adaugam zaharul brun. Amestecam pana cand zaharul se topeste.

Adaugam ouale si esenta de vanilie si amestecam compozitia.

Punem fulgii de ovaz si merisoarele si amestecam cu o lingura pana cand toate ingredientele sunt incorporate.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine.

Formam bilute din aluat pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor. Avem grija sa lasam spatiu intre biscuiti.

Dam tava la cuptor la foc mediu-mic, pana cand se rumenesc (aprox. 20 de minute).

Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit. Eu i-am pastrat intr-o cutie metalica bine inchisa.

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina cu rom si gem de caise