Biscuiti colorati

de Adele in Dulciuri, 26 Iun 2014 | 4416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 450 gr faina.
  • 50 gr unt.
  • 1 ou.
  • 1 plic praf de copt.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta de vanilie.
  • Ciocolata topita sau crema de ciocolata.(100 gr)
  • Bomboane de ciocolata colorate.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti colorati:

Intr-un vas punem untul taiat bucati(untul trebuie sa fie rece) punem si zaharul si amestecam dupa care punem faina ,esenta de vanilie si praful de copt continuam sa amestecam bine dupa care punem oul si incepem sa framantam un aluat moale si fraged.Il lasam la rece pentru cateva minute.

Intindem o foaie si cu inel de inox taiem cercuri pe care le asezam in tava.Dam la cuptor pentru 15-20 de minute  la 180°.

Continuam sa facem biscuitii pana terminam aluatul.

Cand biscuitii sunt gata si ii lasam la racit bine ,cu o lingura punem ciocolata deasupra si ornam cu bomboanele colorate.

 

 

TIPS-URI

1

In cazul in care ne ramane aluat putem face biscuiti simpli si il putem glaza cu ciocolata sau ii putem pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti colorati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)