Biscuitei din fulgi de ovaz

de Sim0na in Prajituri, 27 Aug 2012 | 4955 vizualizari

 

By AllDayCooking

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 linguri zahar brun
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • scortisoara
  • 50 g faina
  • 100 g stafide
  • 5 g praf de copt
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitei din fulgi de ovaz:

In untul topit la microunde, am adaugat cele 3 linguri de zahar brun. Am amestecat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am pus fulgii de ovaz, oul batut si esenta de vanilie. Am amestecat bine, apoi am pus scortisoara, faina, stafidele, praful de copt si nuca de cocos. Cu mana umezita am format bilute, pe care le-am aplatizat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de cca 20 minute, sau pana cand se rumenesc. Au iesit niste bunatati de biscuitei, tare buni pentru micul dejun (desi eu le-am servit la cina:)))

Un biscuitel pentru fiecare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitei din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Sim0na 1

31.08.2012, 10:43

cristinne, ma bucur ca iti plac!! voi incerca si eu varianta ta, dar.. mai tarziu, ca acum sunt la dieta (de fapt abtinere de la una-alta) si nu pap ciocolata

cristinne 1

10.09.2012, 12:46

Simo poti incerca cu ciocolata extradark..eu d-aia am folosit..cu 85% cacao.. e si sanatoasa si nici nu ingrasa ca cea cu lapte

Sim0na 1

10.09.2012, 13:28

Cristinne, multumesc de pont..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]