Bilute cu orez si cascaval

de maria59 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 4548 vizualizari

 

Am incercat reteta recent si mi-a placut mult rezultatul. E destul de usor de facut si este un aperitiv perfect.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/3 cana parmezan sau cascaval simplu
  • 1 lingurita sare
  • putin piper
  • 1 lingura busuioc uscat
  • 1 cana orez
  • 2 cani apa
  • pesmet
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu orez si cascaval:

Intr-un castron, se amesteca ouale, cascavalul, busuiocul, piperul si sarea. Se pun la frigider si se lasa cat timp fierbe orezul. Dupa ce acesta este facut, se adauga treptat compozitia din oua, amestecand continuu. Se pune la frigider pentru o ora.

Formati bilute din orez si dati-le prin pesmet, apoi prajiti-le pana cand sunt aurii.

TIPS-URI

1

Folositi un cascaval cu o aroma mai puternica, pentru a da gust.

2

Serviti-le cu un sos salsa, sau chiar cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu orez si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre