Biban de mare cu surimi

de mihaelar63 in Peste, 13 Ian 2010 | 8165 vizualizari

 

biban de mare fiind un peste rapitor suna prea fioros , asa ca l-am imblanzit cu niste surimi colorati

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. biban de mare
  • 500 gr. surimi
  • 2 lamai 
  • o rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline 
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare cu surimi:

  1. se despica pestii , se curata , se spala .
  2. din ulei , sare , piper, boia, maghiran , usturoi zdrobit, zeama si coja razuita de la o lamaie  se face un sos .
  3. se amesteca surimii cu sosul rezultat.
  4. bibanii se aseaza intr-o tava umpluti cu o parte din surimi si o rosie feliata.
  5.  se pune in tava si restul de surimi .
  6. se stropeste cu sos de soia , ulei de masline si se pun 30 min .  la cuptorul incins la  200 grade C .
  7. se orneaza cu felii de lamaie , patrunjel verde si ardei .

TIPS-URI

1

dupa 15 min . intoarceti pestele pe par tea cealalta.

2

serviti cu un vin demi -dulce ,bibanul de mare  trebuie imblanzit , dupa cum v-am spus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:07

bunica , biban , mai facem
nu stiu cum se intampla ca am o ,, afectiune speciala '' nu pricep deloc cuvintele : dieta , nutritionist , regim . desi ma straduiesc

mihaelar63 1

14.01.2010, 00:10

pe mine se pune numai daca ma uit la mancare , ce sa mai vorbesc de bunatatile ce le faceti .

Teo 1

14.01.2010, 21:09

ma alatur si eu rivesc ,inghit si...deja s-a depus;cat despre dieta....daca as fi singura(ceia ce nu-mi doresc)as putea sa tin ,dar atata timp cat gatesc ,gust incalc repede regula; Ma salveaza zilele de ''post negru''.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare cu sfecla rosie si portocale