Bezele cu aroma de capsuni

de epurasha2bb in Dulciuri, 31 Aug 2014 | 5550 vizualizari

 

niste norisori colorati dulci pe care ii facem rar dar si cand ii facem dispar imediat:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 1 lingurita de otet/zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • putin gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu aroma de capsuni:

Se bat albusurile separate bine de galbenus cu sare si lingurita de otet pana se face o spuma alba mata.Eu am folosit mixerul la viteza mare intai si apoi cand incepem sa aduagam zaharul pudra micsoram viteza.Mixam pana ce se incorporeaza bine zaharul si se tine bezeaua de fundul castronului cand il intorci cu gura in jos. Apoi pregatim cuptorul la 110 grade si o tava cu hartie de copt pe care posam bezelele.Eu am adaugat foarte putin in compozitie din gemul de capsuni, numai cat sa-i dea o aroma dar s-au si colorat rozaliu spre mov.Le bagati la cuptor pentru 1 ora -1 h 1/2, apoi oprim cuptorul dar nu scoatem tava pana nu se racesc bezelele , abia apoi o scoatem.

Se servesc cand s-au racit bine.pentru decor am mai presarat cateva inimioare mici de zahar de la Dr Otker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu aroma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cosulete Pavlova cu crema de lamaie si fructe