Bezele

de LUK in Prajituri, 26 Iun 2011 | 6082 vizualizari

 

Dupa reteta Laurei Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr zahar tos
  • 50gr zahar pudra
  • 2 albusuri de ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

  Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul tos.Cand sunt tari incorporam treptat si zaharul pudra.Cu ajutorul seringii pt ornat torturi(posh) formam bezelele pe care le coacem in cuptor la 80-100 grade timp de o ora,in tava in care am pus hartie de copt.Dupa ce a trecut o ora stingem focul si le lasam in cuptor sa se usuce pana cand se raceste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]