Bezele

de luminita20_2006 in Dulciuri, 29 Noi 2010 | 8503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 albusuri 
  • -350 gr zahar                       
  • -1  lingura  zeama  de lamaie
  • -esenta de  lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, apoi zeama de lamaie si esenta.

Cand albusurile nu mai cad din vas atunci cand il intoarcem se pun in tava cu forma sau lingura se coc la foc mic timp de 40 min.(daca incep sa se rumeneasca se acopera)la temperatura cea mai mica,si cu usa cuptorului deschisa putin 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

30.11.2010, 10:42

luminita20_2006 1

30.11.2010, 19:07

la temperatura cea mai mica de la cuptor, cu usa dechisa putin

diana_k 1

30.11.2010, 23:45

bezeleeeeeeee...imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezele si caramel