Berbecut la vas roman

de Sidy in Oaie, 31 Oct 2010 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pulpe mici de berbecut, taiate
  • 750 g cartofi
  • 1 pahar vin alb
  • usturoi
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • un pumn fasole verde
  • sare, piper,
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut la vas roman:

 

Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si cateva fasii de ardei rosu . Amestecam bine si adaugam apoi cartofii si fasolea verde.
Bucatile de carne le condimentam bine si dupa ce am pus in vasul roman (inmuiat in prealabil)putin ulei si cartofii, adaugam carnea, stropim cu putin ulei si dam la cuptor sa se coaca bine toate.
Carnea poate fi pusa intr-o punga Knorr daca nu aveti vas roman.
La servire se adauga patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut la vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

31.10.2010, 14:27

cu vin.......

nadina73 1

31.10.2010, 20:50

sidy sau strans oile acasasuper retete

Bucataras Medi 1

01.11.2010, 10:27

ce asi mai vrea si eu o portie...................mmm..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă