Batoane cu ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 16 Oct 2010 | 3477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • (1 cana=250 ml)
  • 1 cana zahar
  • 1,1/2 cana faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • 100 g fulgi de ciocolata/ciocolata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu ciocolata:

1. Zaharul se freaca cu oul pana se topeste,se adauga uleiul si la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Aluatul se imparte in doua si se intinde cu mana pe hartie de copt.

Se presara ciocolata tocata si se apasa putin cu mana.Se da la cuptor pana se rumenesc putin(aprox 10 min).Se lasa putin sa se raceasca si se taie benzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea