Bastonase de pui

de mirela0911 in Pui, 25 Iul 2016 | 6378 vizualizari

 

Aceste bastonase de pui sunt preferatele copiilor. Langa un ketchup sau mustar merg ca pe banda rulanta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 buc mare de piept
  • 300 g faina
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt pudra de ghimbir
  • 1/2 lgt piper
  • 1 ou
  • 2-3 lg lapte
  • fulgi de porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui:

Se spala bine pieptul de pui, se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita.
Intr-un bol se pune faina cu condimentele si se amesteca bine.
Separat se bate oul cu cele 2 lg de lapte. Fulgii de porumb se zdrobesc, dar nu de tot.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia fiecare bastonas si se da prin ou, apoi prin amestecul de faina, iar prin ou iar la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.
Se aseaza in tava. Cand am terminat toate bucatile de carne se taie bucatele mici de unt si se pun intre bastonase.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 15 minute, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa inca 15 minute.
Se servesc calde cu mustar, ketchup sau cu ce preferati.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de fulgi de porumb se pot tavali prin pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]