Bastonase de peste

de Adinacarla in Pangasius, 23 Sep 2010 | 5644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste file fara oase
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de peste:

Fileul de peste l-am spalat bine apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am taiat carnea de peste fasiute subtiri de aproximativ un cm si le-am condimentat cu sare si piper.

Ouale le-am batut ca pentru omeleta si am pus in ele usturoiul pisat.

Am dat prin faina pestele apoi prin oul batut si apoi prin pesmet si le-am prajit pana s-au rumenit in ulei incins.

Am servit alaturi de pireu si castraveti murati.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]