Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni

de anca_rm in Dulciuri, 12 Iul 2016 | 2538 vizualizari

 

Un desert simplu dar de efect.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr cicolata neagra
  • 2 linguri lapte
  • 200 gr ricotta
  • 2 linguri miere albine
  • cativa capsuni
  • frunze de lamaita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni:

Intr-un vas rupem ciocolata bucati si peste ea punem laptele . Punem la foc mic si amestecam pana se topeste . Cu ajutorul unui pos formam cercuri pe o hartie cerata.

Punem la frigider pentru 30 minute sau in congelator pentru 10 minute .

Intre timp pregatim ricotta cu 2 linguri miere de albine , si frunze tocate de lamaita. Omogenizam si gustam . Mai adaugati miere daca mai trebuie .

Capsuni ii taiem marunt si ii asezam intr-un bol.

Scoatem din congelator discurile de ciocolata punem pe jumate din ele ricotta , apoi capsuni maruntiti si deasupra asezam discuri de ciocolata pe care nu am pus ricotta.

Decoram si servim .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac la cuptor