Iată o rețetă rapidă și delicioasă de Banoffee Pie, un desert fără coacere, cu biscuiți crocanți, dulce de leche, banane proaspete și frișcă. Simplu, rapid și irezistibil de bun.
Pentru această Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă sunt necesare următoarele ingrediente: biscuiți, unt, cacao, zahăr, banane, dulce de leche, mascarpone și smântână lichidă.
Cum se prepara Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă:
Mărunțește biscuiții cu ajutorul unui robot.
Într-un bol, amestecă pesmetul de biscuiți cu untul topit și cacaua, apoi pune totul într-o tavă rotundă, cu pereți detașabili și întinde pesmetul în strat egal pe toată suprafața și pe pereți.
Peste baza de biscuiți, întinde dulche de leche, apoi așază bananele curățate.
În alt bol, pune brânza mascarpone, zahărul și smântâna lichidă, esență de vanilie. Mixează bine cu ajutorul unui mixer până obții o cremă densă, pufoasă.
Garnisește tarta cu crema de frișcă, apoi pune-o în frigider până a doua zi sau pentru minim 2 ore.
Pudrează tarta Banoffee cu cacao și savurează o porție generoasă din acest desert delicios.