Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 13 Dec 2014 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane
  • sucul de la 1/2 portocala
  • sucul de la 1/4 lamaie
  • o lingura zahar brun
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • unt
  • ananas proaspat pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala):

Bananele se taie transversat in 2, apoi longitudinal in doua. Se aseaza intr-un vas uns cu unt si se stropesc cu suc de portocala si lamaie. Se presara zahar brun si fulgi de cocos si se introduce vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, pe raftul superior, unde va ramane 10 minute.

Se servesc cu ananas sau fructe exotice proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane la cuptor cu fulgi de cocos (Mic dejun din Guinea Ecuatoriala)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Anzac