E minunata cind ai prea multe banane gata sa se strice. Nu e paine, ci un fel de chec cu banane. Foarte buna si dulce, iar coaja e delicioasa.
Se incinge cuptorul la 150 grade.
Se unge o tava mare de prajituri. 1/4 cup zahar se amesteca cu 1 lingurita scortisoara si cu acestea se prafuieste bine tava de copt.
Intr-un castron mare se amesteca foarte bine celalalte ingrediente ( faina si praful de copt la sfirsit). Se toarna in forma si se lasa la cuptor o ora sau pina iese scobitoarea curata.
1
Bananele e bine sa fie din cele foarte coapte. Eu am pus doar 5 ca nu aveam mai multe, iar nuci nu am mai folosit. Din greseala am folosit o tava mai mica si a trebuit sa o las mai mult in cuptor ca sa se faca si miezul. E mai bine sa o faceti in tava mare, sa fie ca o prajitura sau in mai multe tavi de chec. Gustul e minunat oricum procedati.