Baccala in sos de rosii

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2018 | 2893 vizualizari

 

o reteta super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati mici de peste baccala
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli uscati
  • 1-2 cutie de rosii pasate in cutie
  • 1-2 frunze de salvie
  • ulei de masline
  • faina
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baccala in sos de rosii:

Bucatile de peste se pun pe servet de hartie.

Intr-o farfurie adanca punem faina, trecem bucatiile de peste, pe ambele parti si le punem la prajit in ulei de masline, se lasa cateva minute pe fiecare parte, se intorc cu grija ca se rup.

Se pun rosiile pasate cu putina apa si se adauga usturoiul, chilli si salvia toacate marunt.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba bine.

Circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baccala in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de peste